Kitaplık
Roman

Sıfırdan Az

Bret Easton Ellis
182 sayfa ~152 dk Türkçe

Kitap Özeti

Sıfırdan Az: konu ve yayın bağlamı

Sıfırdan Az, Bret Easton Ellis imzalı ve Can Yayınları künyesiyle listelenen bir roman eseridir. Bret Easton Ellis'in ilk romanı, Los Angeles'taki varlıklı gençlerin yabancılaşma, tüketim ve duygusal kopukluk içindeki yaşamını Clay'in gözünden anlatır. Kaynakla doğrulanmayan karakter, bölüm, tez, sonuç veya baskı ayrıntıları içerik uzunluğunu artırmak için eklenmemiştir.

Sıfırdan Az: güvenli içerik özeti

Sıfırdan Az için hazırlanan özet, eserin doğrulanabilen ana konusu ve türünden hareket eder. Bret Easton Ellis'in ilk romanı, Los Angeles'taki varlıklı gençlerin yabancılaşma, tüketim ve duygusal kopukluk içindeki yaşamını Clay'in gözünden anlatır. Tanıtım metni reklam dili veya genel övgü kalıplarıyla değil, eserin bilinen konusu ve türü üzerinden hazırlanmıştır. Dosya adı birebir korunmuş; yalnız bibliyografik alanlardaki açık yazım sorunları standartlaştırılmıştır. Kaynakla doğrulanmayan karakter, bölüm, tez, sonuç veya baskı ayrıntıları içerik uzunluğunu artırmak için eklenmemiştir.

Sıfırdan Az: okuma değeri ve bağlamı

Sıfırdan Az, roman alanında bu konuya doğrudan ilgi duyan okurlar için değerlendirilebilir. Bret Easton Ellis'in ilk romanı, Los Angeles'taki varlıklı gençlerin yabancılaşma, tüketim ve duygusal kopukluk içindeki yaşamını Clay'in gözünden anlatır. ISBN, baskı yılı ve özgün başlık yalnız aynı edisyonla güvenilir biçimde eşleştiğinde yazılmış; aksi durumda null bırakılmıştır.

Kitap Detayları

Kitap adı Sıfırdan Az
Kitap yazarı Bret Easton Ellis
ISBN
Yayıncı Can Yayınları
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 182 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Sıfırdan Az hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri