Kitaplık
Ekonomi

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri

Christian Marazzi
158 sayfa ~132 dk Türkçe

Kitap Özeti

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri: konu ve yayın bağlamı

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri bu katalogda Christian Marazzi adına bağlı bağımsız bir ekonomi kaydı olarak ele alınır. Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri, ekonomi, sermaye, büyüme, üretim veya iktisadi kurumlar üzerine odaklanan bir inceleme olarak değerlendirilir. Doğrulanmayan ISBN, baskı yılı, bölüm adı veya ayrıntılı içerik bilgisi kesin bilgi gibi yazılmamıştır.

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri: güvenli içerik özeti

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri için içerik özeti, yalnız doğrulanabilen konu ve tür çerçevesine dayanır. Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri, ekonomi, sermaye, büyüme, üretim veya iktisadi kurumlar üzerine odaklanan bir inceleme olarak değerlendirilir. Başka baskılara ait olabilecek bibliyografik veriler bu kayda taşınmamış; yalnız dosyayla güvenli biçimde ilişkilendirilebilen bilgiler tutulmuştur. Metin, anahtar kelime doldurma yerine eserin türünü, konusunu ve kullanım bağlamını doğal cümlelerle açıklamayı amaçlar.

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri: okuma ve araştırma değeri

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri, ekonomi alanında bu başlıktaki meseleyi araştıran veya eseri tanımak isteyen okur için anlamlı bir başlangıç noktasıdır. Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri, ekonomi, sermaye, büyüme, üretim veya iktisadi kurumlar üzerine odaklanan bir inceleme olarak değerlendirilir.

Kitap Detayları

Kitap adı Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri
Kitap yazarı Christian Marazzi
ISBN
Yayıncı Otonom Yayıncılık
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 158 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Sermaye ve Duygular Çorapların Yeri hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri