Rol Çalan Ceset
Celil Oker
2001
254 sayfa
~212 dk
Türkçe
Kitap Özeti
"Şakağıma yedim ilk yumruğu. Sonra mideme. Dişlerimi sıktım. Herhangi bir karşı harekete izin vermeden peş peşe vurdular. Sonra taşaklarıma gelen bir tekmeyle iyice sarsıldım. Dizlerimin üstüne çöktüm mecburen. Bir sonraki tekme böğrüme geldi. Soluğum kesildi. Secdeye varır gibi çöktüm başım aşağıda.Açıkta kalan öteki böğrüme de bir tekme geldi öteki yandan. Devrildim. Tek akıl edebildiğim tortop olup iki kolumla başımı, bacaklarımla karnımı korumak oldu."Tiyatrocu olma…
Kitap Detayları
Kitap adı
Rol Çalan Ceset
Kitap yazarı
Celil Oker
ISBN
9789756612323
Yayıncı
Doğan Kitap
Yayın tarihi
2001
Sayfa sayısı
254 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Rol Çalan Ceset
Yazar
Celil Oker
Kitap Özeti:
"Şakağıma yedim ilk yumruğu. Sonra mideme. Dişlerimi sıktım. Herhangi bir karşı harekete izin vermeden peş peşe vurdular. Sonra taşaklarıma gelen bir tekmeyle iyice sarsıldım. Dizlerimin üstüne çöktüm mecburen. Bir sonraki tekme böğrüme geldi. Soluğum kesildi. Secdeye varır gibi çöktüm başım aşağıda.Açıkta kalan öteki böğrüme de bir tekme geldi öteki yandan. Devrildim. Tek akıl edebildiğim tortop olup iki kolumla başımı, bacaklarımla karnımı korumak oldu."Tiyatrocu olma…
Kitap Detayları:
-
Kitap adıRol Çalan Ceset
-
Kitap yazarıCelil Oker
-
ISBN9789756612323
-
YayıncıDoğan Kitap
-
Yayın tarihi2001
-