Kryon 10. Kitap DNA nın 12 Tabakası Akaşa Yayınları
Lee Carroll
368 sayfa
~307 dk
Türkçe
Kitap Özeti
&`;Bir sonraki tekamül aşamasında hazır olanlar için Kryon`un verdiği bilgiler son derece değerlidir. Bunlar hem bize, hem de gezegenimize şifa verecek bilgilerdir. Kryon herşeyin gerçekten yolunda olduğunu ve yapacak işimiz olduğunu bilmemizi sağlıyor.&`;
-Louise L. Hay-
&`;Kryon`un medyum kanalıyla verdiği mesajlar giderek olağanüstü değerli hale geliyorlar. Yeni çağ gerçekten üzerimizde.&`;
-Metaphysical Reviews-
&`;Bu kitaba açık bir zihinle yaklaştım ve onu elimden bırakamadım. Kryon`un sözleri sevgi dolu, huzur verici ve güven tazeleyici. Bir hayli büyük haberle karşı karşıyayız.&`;
-The Light Connection-
-Louise L. Hay-
&`;Kryon`un medyum kanalıyla verdiği mesajlar giderek olağanüstü değerli hale geliyorlar. Yeni çağ gerçekten üzerimizde.&`;
-Metaphysical Reviews-
&`;Bu kitaba açık bir zihinle yaklaştım ve onu elimden bırakamadım. Kryon`un sözleri sevgi dolu, huzur verici ve güven tazeleyici. Bir hayli büyük haberle karşı karşıyayız.&`;
-The Light Connection-
Kitap Detayları
Kitap adı
Kitap yazarı
Lee Carroll
ISBN
9789756793787
Yayıncı
Akaşa Yayınevi
Yayın tarihi
—
Sayfa sayısı
368 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Yazar
Lee Carroll
Kitap Özeti:
&`;Bir sonraki tekamül aşamasında hazır olanlar için Kryon`un verdiği bilgiler son derece değerlidir. Bunlar hem bize, hem de gezegenimize şifa verecek bilgilerdir. Kryon herşeyin gerçekten yolunda olduğunu ve yapacak işimiz olduğunu bilmemizi sağlıyor.&`;
-Louise L. Hay-
-Metaphysical Reviews-
-The Light Connection-
-Louise L. Hay-
-Metaphysical Reviews-
-The Light Connection-
Kitap Detayları:
-
Kitap adıKryon 10. Kitap DNA nın 12 Tabakası Akaşa Yayınları
-
Kitap yazarıLee Carroll
-
ISBN9789756793787
-
YayıncıAkaşa Yayınevi
-
Sayfa sayısı368 Sayfa