Genç Stalin
Simon Sebag Montefiore
2010
526 sayfa
~439 dk
Türkçe
Kitap Özeti
"Muhteşem! Bir ayrıntılar şaheseri. Bir efsane olarak anlatılan, bu tehlikeli, cazibeli, büyüleyici adamın canlı psikolojik portresi, planlayıp yönettiği kötülükleri zihinlerden silebilir."
Michael Binyon, The Times
"Bana göre yılın kitabı … Genç Stalin`dir. Bu eser, gerçek bir gerilim kitabı olmanın yanı sıra, bugüne dek okuduğum en aydınlatıcı ve bilinmeyen bir hayatı en iyi şekilde anlatan bir biyografidir."
Andrew Marr, Books of the Year, Observer
"Bana göre yılın kitabı … Genç Stalin`dir. Bu eser, gerçek bir gerilim kitabı olmanın yanı sıra, bugüne dek okuduğum en aydınlatıcı ve bilinmeyen bir hayatı en iyi şekilde anlatan bir biyografidir."
Kitap Detayları
Kitap adı
Genç Stalin
Kitap yazarı
Simon Sebag Montefiore
ISBN
9786053750710
Yayıncı
İthaki Yayınları
Yayın tarihi
2010
Sayfa sayısı
526 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Genç Stalin
Yazar
Simon Sebag Montefiore
Kitap Özeti:
"Muhteşem! Bir ayrıntılar şaheseri. Bir efsane olarak anlatılan, bu tehlikeli, cazibeli, büyüleyici adamın canlı psikolojik portresi, planlayıp yönettiği kötülükleri zihinlerden silebilir."
Kitap Detayları:
-
Kitap adıGenç Stalin
-
Kitap yazarıSimon Sebag Montefiore
-
ISBN9786053750710
-
Yayıncıİthaki Yayınları
-
Yayın tarihi2010