E-kitap
Dönüşüm / Dönüşüm Serisi -5
Yazar: Rachel Vincent
Kitap Özeti:
Güçlü, Hırslı... ve Kedi
Havada Tehlike Kokusu Var...
İlk kadın lider adamı olmak kolay değil.
Giderek daha fazla yaralanıyorum ama aynı zamanda güçleniyorum.
Ya özel hayatım?
Orası karışık. Zaten karar vermek zorunda kalınan her konu öyle değil midir?
Ağabeyimin ölümünden ve babamın suçlanmasından bu yana, daha fazla kan dökülmemesi için yapabileceğim tek şey karar vermek.
Gurur sürümüze vahşi gökgürültüsü kuşları saldırdı ve yeni düşmanlarımızla barış yapabilmek için tek şansımız, eski rakibimizin açığını yakalamak.
Kayıplarımız giderek artarken ve ihanet dört bir yanımızı sararken içgüdülerim, bir karara varmadan önce dikkatli olmamı söylüyor. Fakat kendime güvenmekten ve adım atmaktan başka çarem olmadığını da biliyorum...
“Eşsiz, biraz korkutucu; macera, adrenalin ve duyguyla yüklü. En çok da, yazarın diğer romanları gibi zekice olmasını sevdim.”
— Once Upon a Bookcase
Havada Tehlike Kokusu Var...
İlk kadın lider adamı olmak kolay değil.
Giderek daha fazla yaralanıyorum ama aynı zamanda güçleniyorum.
Ya özel hayatım?
Orası karışık. Zaten karar vermek zorunda kalınan her konu öyle değil midir?
Ağabeyimin ölümünden ve babamın suçlanmasından bu yana, daha fazla kan dökülmemesi için yapabileceğim tek şey karar vermek.
Gurur sürümüze vahşi gökgürültüsü kuşları saldırdı ve yeni düşmanlarımızla barış yapabilmek için tek şansımız, eski rakibimizin açığını yakalamak.
Kayıplarımız giderek artarken ve ihanet dört bir yanımızı sararken içgüdülerim, bir karara varmadan önce dikkatli olmamı söylüyor. Fakat kendime güvenmekten ve adım atmaktan başka çarem olmadığını da biliyorum...
“Eşsiz, biraz korkutucu; macera, adrenalin ve duyguyla yüklü. En çok da, yazarın diğer romanları gibi zekice olmasını sevdim.”
— Once Upon a Bookcase
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Dönüşüm / Dönüşüm Serisi -5 -
Kitap yazarı
Rachel Vincent -
ISBN
6053430897 -
Yayıncı
Pegasus Yayınları -
Yayın tarihi