Buz Gezegeni Barbarları 2: Barbar Uzaylı

Buz Gezegeni Barbarları 2: Barbar Uzaylı PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Ruby Dixon tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi...

Yazar: Ruby Dixon

Kitap Özeti:

MİLYONLARCA HAYRANA ULAŞAN ROMANTİK BİLİMKURGU SERİSİ İKİNCİ KİTABI İLE OKUYUCUYLA BULUŞUYOR!

BARBAR UZAYLI ekstra bölümler ve özel bir sonsöz ile!

Liz Cramer, sıkışıp kaldığı buz gezegeninden bir çıkış yolu bulacağına yemin ederken kendini onu rahat bırakmayan, asık suratlı ve inatçı uzaylı Raahosh ile baş başa bulur...

“On iki insan, buzdan bir gezegende mahsur kalmıştık. Hayatta kalmak için bedenlerimizi yeniden yapılandırmak isteyen bir ortakyaşarla paylaşmak zorundaydık. Ben ona kene demeyi seviyorum. Ve benim kenem tam bir pislik, çünkü grubun en büyük, en asabi uzaylısının eşi olduğumu düşünüyor.”

Barbar Uzaylı, Buz Gezegeni Barbarlarının devamı ama her ikisini de okumanıza gerek yok,

tabii okursanız hikâye daha zengin olacak!

“Raahosh ve Liz’in alev alan bir kimyası var hem de birbirlerinin güçlü yönlerine saygı duymayı öğreniyorlar. Liz çok çekici bir karakter: duyarlı, cesur ve inatçı. Kendisi olduğu için sevilmek isteyen suskun Raahosh’a mükemmel uyum sağlıyor... Seksi ve hızlı tempolu eşsiz bir uzaylı romantizmi.”

Kirkus

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

2. Kitap yazarı

Ruby Dixon
  3. ISBN

9786258492323
  4. Yayıncı

DEX KİTAP
  5. Yayın tarihi

11.09.2024