Kitaplık
Roman

Benim İnandığım

Emma Goldman
116 sayfa ~97 dk Türkçe

Kitap Özeti

Benim İnandığım: konu ve yayın bağlamı

Benim İnandığım için genel çerçeve: Benim İnandığım, Emma Goldman imzalı ve araştırma alanında değerlendirilen bir eserdir. Başlığın güvenle desteklediği konu çerçevesi esas alınır; doğrulanmayan olay, tez veya bölüm ayrıntıları eklenmez. Metin, anahtar kelime doldurma yerine eser kimliği ve konu bağlamını doğal Türkçeyle açıklamayı amaçlar. Başka baskılara ait olabilecek bibliyografik bilgiler bu kayda taşınmamıştır.

Benim İnandığım: güvenli içerik özeti

Benim İnandığım için spoilersız içerik özeti: Benim İnandığım, Emma Goldman imzalı ve araştırma alanında değerlendirilen bir eserdir. Başlığın güvenle desteklediği konu çerçevesi esas alınır; doğrulanmayan olay, tez veya bölüm ayrıntıları eklenmez. Başka baskılara ait olabilecek bibliyografik bilgiler bu kayda taşınmamıştır. İçerik reklam dili veya genel övgü kalıpları yerine güvenli eser bilgisiyle tamamlanmıştır. Kurmaca eserlerde önemli sürprizler ve final açıklanmaz; kurgu dışı eserlerde doğrulanmayan tezler yazara atfedilmez.

Benim İnandığım: okuma ve araştırma değeri

Benim İnandığım okumasının temel değeri eserin kendi konu ve tür bağlamında değerlendirilmesidir. Benim İnandığım, Emma Goldman imzalı ve araştırma alanında değerlendirilen bir eserdir. Başlığın güvenle desteklediği konu çerçevesi esas alınır; doğrulanmayan olay, tez veya bölüm ayrıntıları eklenmez.

Kitap Detayları

Kitap adı Benim İnandığım
Kitap yazarı Emma Goldman
ISBN
Yayıncı Çınar Yayınları
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 116 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Benim İnandığım hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri