Kitaplık
Roman

Benim Balığım Yaşayacak

Ruth Ozeki
597 sayfa ~498 dk Türkçe

Kitap Özeti

Benim Balığım Yaşayacak: ne anlatıyor, hangi bağlamda duruyor?

Benim Balığım Yaşayacak, Ruth Ozeki tarafından kaleme alınmış ve roman alanında değerlendirilen bir eserdir. Tokyo'da yaşayan Nao'nun günlüğünün Pasifik'in öte yakasında yazar Ruth tarafından bulunmasıyla iki hayat; zaman, bellek, Zen Budizmi ve 2011 tsunamisi üzerinden birbirine bağlanır. Spoiler oluşturabilecek final, fail ve belirleyici sürprizler özellikle dışarıda bırakıldı.

Benim Balığım Yaşayacak: kitabın merkezindeki çatışmalar

Benim Balığım Yaşayacak için hazırlanan bu özet, kitabın temel anlatı veya düşünce eksenini sonucu açmadan verir. Tokyo'da yaşayan Nao'nun günlüğünün Pasifik'in öte yakasında yazar Ruth tarafından bulunmasıyla iki hayat; zaman, bellek, Zen Budizmi ve 2011 tsunamisi üzerinden birbirine bağlanır. Spoiler oluşturabilecek final, fail ve belirleyici sürprizler özellikle dışarıda bırakıldı. Doğrulanamayan biyografik ya da bibliyografik ayrıntılar içerik uzatmak amacıyla eklenmedi. Benim Balığım Yaşayacak için başka baskılara ait olabilecek ISBN, çevirmen veya yayın yılı bilgileri otomatik biçimde birleştirilmedi.

Benim Balığım Yaşayacak: hangi okur için anlamlı?

Benim Balığım Yaşayacak, roman alanında bu konuya özel ilgi duyan okurlar için anlamlı bir seçim olabilir. Tokyo'da yaşayan Nao'nun günlüğünün Pasifik'in öte yakasında yazar Ruth tarafından bulunmasıyla iki hayat; zaman, bellek, Zen Budizmi ve 2011 tsunamisi üzerinden birbirine bağlanır. Spoiler oluşturabilecek final, fail ve belirleyici sürprizler özellikle dışarıda bırakıldı.

Kitap Detayları

Kitap adı Benim Balığım Yaşayacak
Kitap yazarı Ruth Ozeki
ISBN 9786055034269
Yayıncı Parodi Yayınları
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 597 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Benim Balığım Yaşayacak hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri