Ben Enerjiyim!
Chislaine D. Martel
1998
216 sayfa
~180 dk
Türkçe
Kitap Özeti
Ben Enerjiyim! Gözlerinizi kapatın ve bu cümleyi tekrarlayın. Önce içinizden, sonra yüksek sesle devam edin. Başlangıçta bu cümleyi belki biraz çekinerek, ama ardından içinizi bir güç dalgası kaplayana kadar gittikçe artan kuvvetli bir sesle söyleyeceksiniz. Böylece, içinizde uyuyan enerjinizi harekete geçirmeyi başaracaksınız. Bu eser, enerjiyi ve onun yaşamımıza kattığı iyi yönleri açıklamak amacındadır. Kişinin yaşamına yön vermesi için, enerjiyle çalışmayı öğrenip…
Kitap Detayları
Kitap adı
Ben Enerjiyim!
Kitap yazarı
Chislaine D. Martel
ISBN
9789755710389
Yayıncı
Arion Yayınları
Yayın tarihi
1998
Sayfa sayısı
216 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Ben Enerjiyim!
Yazar
Chislaine D. Martel
Kitap Özeti:
Ben Enerjiyim! Gözlerinizi kapatın ve bu cümleyi tekrarlayın. Önce içinizden, sonra yüksek sesle devam edin. Başlangıçta bu cümleyi belki biraz çekinerek, ama ardından içinizi bir güç dalgası kaplayana kadar gittikçe artan kuvvetli bir sesle söyleyeceksiniz. Böylece, içinizde uyuyan enerjinizi harekete geçirmeyi başaracaksınız. Bu eser, enerjiyi ve onun yaşamımıza kattığı iyi yönleri açıklamak amacındadır. Kişinin yaşamına yön vermesi için, enerjiyle çalışmayı öğrenip…
Kitap Detayları:
-
Kitap adıBen Enerjiyim!
-
Kitap yazarıChislaine D. Martel
-
ISBN9789755710389
-
YayıncıArion Yayınları
-
Yayın tarihi1998
-