Kitaplık
Roman

Bağımsızlık Benim Karakterimdir

Mustafa Kemal Atatürk
74 sayfa ~62 dk Türkçe

Kitap Özeti

Bağımsızlık Benim Karakterimdir hakkında

Atatürk’ün özgürlük, ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık üzerine özlü söz ve açıklamalarından oluşan seçkidir. Askerî mücadelenin yanı sıra siyasal karar alma, ekonomi, eğitim ve dış ilişkilerde bağımsız davranabilmenin yeni devletin temel ilkesi olarak nasıl ifade edildiğini gösterir.

Neden okunmalı?

Atatürk’ün bağımsızlık kavramını yalnızca toprak bütünlüğü değil, siyasal ve ekonomik irade meselesi olarak ele alışını kısa metinlerle görmek isteyenler için başlangıç niteliğindedir.

Bağımsızlık Benim Karakterimdir için baskı ve okuma notu

Bu kayıt Zeplin Kitap esas alınarak hazırlanmıştır. ISBN ve basım yılı yalnızca aynı baskıyla eşleştirilebildiğinde yazılmış; belirsiz katalog kayıtları kullanılmamıştır. Kitap araştırma ana kategorisinde değerlendirilmiştir. Farklı baskılarda çevirmen, sayfa sayısı, önsöz ve ekler değişebileceğinden mevcut PDF ile doğrulanmayan ayrıntılar bu kayda eklenmemiştir.

Kitap Detayları

Kitap adı Bağımsızlık Benim Karakterimdir
Kitap yazarı Mustafa Kemal Atatürk
ISBN
Yayıncı Zeplin Kitap
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 74 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Bağımsızlık Benim Karakterimdir hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri