Kitaplık
Roman

Asi Çakıltaşı 6.Perde

Binnur Şafak Nigiz
2022 Türkçe

Kitap Özeti

O benim kalbimi taşıyan damardı. Karan’ın tüm hayatını ve inançlarını değiştirecek büyük sır, tam da Asi ile aralarındaki aşkın alevleri her yanı sardığında, Asi’nin birdenbire kaçırılması ile ortaya çıkacaktır. Şimdi Karan’ı koruma ve iyileştirme sırası Asi’dedir ve Asi çıktığı kozanın içinde büyüttüğü güçlü kanatlarını açarak sevdiği adamı kanatlarının içine alır. Birlikte beklemedikleri bir sağanağa tutulurlar. Bu yağmur, şimdiye dek ıslandıkları en kuvvetli yağmur olacaktır. Karan Ali Çakıl’ın benim için cennetten gönderildiği günü hatırlıyordum. Cehennemdeki cezam işte tam da o gün sona ermişti. 'Gece dışarıda kapkaranlık, sen nasıl bu yatakta güneş gibi doğuyorsun?' diye sordu yavaşça, sesini taşıyarak yüzüme akan sıcak nefesini hissettim. Bakışları hızlıca yüzümün her noktasında dolaştı. 'Gözlerindeki gamzeler de güneşin bile silemediği yıldızların mı?' (Tanıtım Bülteninden)

Kitap Detayları

Kitap adı Asi Çakıltaşı 6.Perde
Kitap yazarı Binnur Şafak Nigiz
ISBN 9786257642996
Yayıncı Dokuz Yayınları
Yayın tarihi 2022
Sayfa sayısı —
“

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Asi Çakıltaşı 6.Perde hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri