Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?
Büşra Sanay Muazzez İlmiye Çığ
232 sayfa
~194 dk
Türkçe
Kitap Özeti
Ne olursa olsun her zaman iyiyi düşün. Asla kin besleme. Daima ölçülü ol. Hayatta herkesle ve her şeyle aramızda, ihlal edilmemesi gereken, görünmez sınırlar var. İnsan bu dünyada aklı kadar yer kaplıyor. Şartlar seni zorlasa da kendin olma çabandan vazgeçme. Gözünü hedefine diken insan zararsızdır. kendini anlatmayacaksın, bırakacaksın insanlar seni tanısın. Gelişmeye cüret edecek kadar cesur değilsen hayatta iz bırakamazsın. Bu yolda öğrendiklerimiz ve öğrettiklerimiz bizi biz yapar.
Kitap Detayları
Kitap adı
Kitap yazarı
ISBN
9786057246707
Yayıncı
Tuhaf Yayınları
Yayın tarihi
—
Sayfa sayısı
232 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Yazar
Kitap Özeti:
Ne olursa olsun her zaman iyiyi düşün. Asla kin besleme. Daima ölçülü ol. Hayatta herkesle ve her şeyle aramızda, ihlal edilmemesi gereken, görünmez sınırlar var. İnsan bu dünyada aklı kadar yer kaplıyor. Şartlar seni zorlasa da kendin olma çabandan vazgeçme. Gözünü hedefine diken insan zararsızdır. kendini anlatmayacaksın, bırakacaksın insanlar seni tanısın. Gelişmeye cüret edecek kadar cesur değilsen hayatta iz bırakamazsın. Bu yolda öğrendiklerimiz ve öğrettiklerimiz bizi biz yapar.
Kitap Detayları:
-
Kitap adıYaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?
-
Kitap yazarıBüşra Sanay Muazzez İlmiye Çığ
-
ISBN9786057246707
-
YayıncıTuhaf Yayınları
-
Sayfa sayısı232 Sayfa