Troyada Ölüm Vardı
Bilge Karasu
2019
152 sayfa
~127 dk
Türkçe
Kitap Özeti
Konuştuklarımız başlangıçta her zamanki gibiydi, biribirimizi kavrıyorduk, ele geçiriyorduk, sonra sonra işin can damarına geldik. Durdum. Benden söz açmıştı, beni bulmaktan. Durdum. Sen zaten arıyordun dedim, bir şeyler arıyordun dedim, onları bulmağa hazırdın dedim, o zaman karşına ben çıktım, hazırdın bulmağa, bende buldun o aradığını, bende görmek istediğin, bulduğun şeyleri bulmağa hazırdın. İpi uzatmıştım, elimdeydi, çekişine göre ya düğümü sağlamlaştıracak ya da…
Kitap Detayları
Kitap adı
Troyada Ölüm Vardı
Kitap yazarı
Bilge Karasu
ISBN
9789753420907
Yayıncı
Metis Yayınları
Yayın tarihi
2019
Sayfa sayısı
152 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Troyada Ölüm Vardı
Yazar
Bilge Karasu
Kitap Özeti:
Konuştuklarımız başlangıçta her zamanki gibiydi, biribirimizi kavrıyorduk, ele geçiriyorduk, sonra sonra işin can damarına geldik. Durdum. Benden söz açmıştı, beni bulmaktan. Durdum. Sen zaten arıyordun dedim, bir şeyler arıyordun dedim, onları bulmağa hazırdın dedim, o zaman karşına ben çıktım, hazırdın bulmağa, bende buldun o aradığını, bende görmek istediğin, bulduğun şeyleri bulmağa hazırdın. İpi uzatmıştım, elimdeydi, çekişine göre ya düğümü sağlamlaştıracak ya da…
Kitap Detayları:
-
Kitap adıTroyada Ölüm Vardı
-
Kitap yazarıBilge Karasu
-
ISBN9789753420907
-
YayıncıMetis Yayınları
-
Yayın tarihi2019
-