Kitaplık
Roman

Tehlikeli Aşk

Ben Okri
418 sayfa ~349 dk Türkçe

Kitap Özeti

Tehlikeli Aşk: yayın türü ve katalog çerçevesi

Tehlikeli Aşk, tür ve içerik bakımından roman başlığı altında değerlendirilen bir eserdir. Tehlikeli Aşk, Ben Okri imzalı kurmaca bir eserdir. Bu kayıtta olay örgüsüne ilişkin doğrulanmayan karakter, mekân veya final ayrıntıları eklenmeden tür ve bibliyografik kimlik esas alınır. Kaynakla doğrulanmayan karakter, bölüm, tez, sonuç veya baskı ayrıntıları içerik uzunluğunu artırmak için eklenmemiştir.

Tehlikeli Aşk: güvenli içerik özeti

Ben Okri imzalı Tehlikeli Aşk için içerik özeti eserin kendi konu sınırları içinde tutulmuştur. Tehlikeli Aşk, Ben Okri imzalı kurmaca bir eserdir. Bu kayıtta olay örgüsüne ilişkin doğrulanmayan karakter, mekân veya final ayrıntıları eklenmeden tür ve bibliyografik kimlik esas alınır. ISBN, baskı yılı ve özgün başlık yalnız aynı edisyonla güvenilir biçimde eşleştiğinde yazılmış; aksi durumda null bırakılmıştır. SEO açısından kitap adı ve PDF ifadesi gereksiz biçimde yinelenmemiş, doğal Türkçe ve kullanıcıya yararlı bağlam tercih edilmiştir.

Tehlikeli Aşk: neden ayrı kayıt olarak tutulmalı?

Ben Okri'un Tehlikeli Aşk eseri, aynı tema veya düşünce alanındaki başka çalışmalarla karşılaştırmalı okumaya uygundur. Tehlikeli Aşk, Ben Okri imzalı kurmaca bir eserdir. Bu kayıtta olay örgüsüne ilişkin doğrulanmayan karakter, mekân veya final ayrıntıları eklenmeden tür ve bibliyografik kimlik esas alınır.

Kitap Detayları

Kitap adı Tehlikeli Aşk
Kitap yazarı Ben Okri
ISBN
Yayıncı İmge Kitabevi Yayınları
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 418 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Tehlikeli Aşk hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri