Şimdiki Çocuklar Harika
Aziz Nesin
2005
Türkçe
Kitap Özeti
Bu romanı, salt çocuklar için değil, ana babalarla öğretmenler için de yazdım. -Aziz Nesin- -Bu romanda, çocukların gözüyle büyüklerin nasıl göründüğü anlatılıyor. -Bu romanda, çocuklar ana babalarını, öğretmenlerini ve büyüklerini eleştiriyor. -Bu roman, çocuk eğitiminde gerekli sanılan, günümüzde geçerli birtakım değer yargılarının yanlışlığını anlatıyor. -Bu roman, çocukların üyüklerine karşı haklarını ve kendilerini savunmalarıdır. (Tanıtım Bülteninden)
Kitap Detayları
Kitap adı
Şimdiki Çocuklar Harika
Kitap yazarı
Aziz Nesin
ISBN
9789759038458
Yayıncı
Nesin Yayınevi
Yayın tarihi
2005
Sayfa sayısı
—
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Şimdiki Çocuklar Harika
Yazar
Aziz Nesin
Kitap Özeti:
Bu romanı, salt çocuklar için değil, ana babalarla öğretmenler için de yazdım. -Aziz Nesin- -Bu romanda, çocukların gözüyle büyüklerin nasıl göründüğü anlatılıyor. -Bu romanda, çocuklar ana babalarını, öğretmenlerini ve büyüklerini eleştiriyor. -Bu roman, çocuk eğitiminde gerekli sanılan, günümüzde geçerli birtakım değer yargılarının yanlışlığını anlatıyor. -Bu roman, çocukların üyüklerine karşı haklarını ve kendilerini savunmalarıdır. (Tanıtım Bülteninden)
Kitap Detayları:
-
Kitap adıŞimdiki Çocuklar Harika
-
Kitap yazarıAziz Nesin
-
ISBN9789759038458
-
YayıncıNesin Yayınevi
-
Yayın tarihi2005