On İkinci Gece Hasan Ali Yücel Klasikleri
William Shakespeare
120 sayfa
~100 dk
Türkçe
Kitap Özeti
Oyunları ve şiirlerinde insanlık durumlarını dile getiriş gücüyle yaklaşık 400 yıldır bütün dünya okur ve seyircilerini etkilemeyi sürdürmektedir. On İkinci Gece'nin konusu yazarın öteki romantik komedilerinde olduğu gibi, aşktır. Gizlenen kimlikler, birbirine karıştırılan kişiler olayları gülünç hale getirir. Ancak konudan daha önemli olan, güzelliğiyle öne çıkar bir şiir diliyle gülmece öğelerinin sergilenmesi, ilginç duygu ve düşüncelerle kişilerin gerçeklik kazanmasıdır.
(Tanıtım Bülteninden)
(Tanıtım Bülteninden)
Kitap Detayları
Kitap adı
Kitap yazarı
William Shakespeare
ISBN
9789944888950
Yayıncı
İş Bankası Kültür Yayınları
Yayın tarihi
—
Sayfa sayısı
120 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Yazar
William Shakespeare
Kitap Özeti:
Oyunları ve şiirlerinde insanlık durumlarını dile getiriş gücüyle yaklaşık 400 yıldır bütün dünya okur ve seyircilerini etkilemeyi sürdürmektedir. On İkinci Gece'nin konusu yazarın öteki romantik komedilerinde olduğu gibi, aşktır. Gizlenen kimlikler, birbirine karıştırılan kişiler olayları gülünç hale getirir. Ancak konudan daha önemli olan, güzelliğiyle öne çıkar bir şiir diliyle gülmece öğelerinin sergilenmesi, ilginç duygu ve düşüncelerle kişilerin gerçeklik kazanmasıdır.
(Tanıtım Bülteninden)
(Tanıtım Bülteninden)
Kitap Detayları:
-
Kitap adıOn İkinci Gece Hasan Ali Yücel Klasikleri
-
Kitap yazarıWilliam Shakespeare
-
ISBN9789944888950
-
Yayıncıİş Bankası Kültür Yayınları
-