Kimya Kitabı
Kolektif
336 sayfa
~280 dk
Türkçe
Kitap Özeti
Element nedir? Bitkilerden plastik nasıl yapılır? Kimyasallar neden reaksiyona girer? Çağlar boyunca bilim insanları ve filozoflar bu ve benzeri sorulara yanıt aramışlardır ve çoğu zaman patlamalarla sonuçlanan deneyler yapmışlardır.
Sade bir dille yazılmış olan Kimya Kitabı, kolayca anlaşılan kısa ve özlü açıklamaları, 95 temel ilkenin düğümlerini adım adım çözen şemaları, bilimsel keşifleri unutulmaz kılan klasik alıntıları ve esprili çizimleriyle başucu kitabınız olacak.
Sade bir dille yazılmış olan Kimya Kitabı, kolayca anlaşılan kısa ve özlü açıklamaları, 95 temel ilkenin düğümlerini adım adım çözen şemaları, bilimsel keşifleri unutulmaz kılan klasik alıntıları ve esprili çizimleriyle başucu kitabınız olacak.
Kitap Detayları
Kitap adı
Kimya Kitabı
Kitap yazarı
Kolektif
ISBN
9786254498558
Yayıncı
Alfa Yayınları
Yayın tarihi
—
Sayfa sayısı
336 Sayfa
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Kimya Kitabı
Yazar
Kolektif
Kitap Özeti:
Element nedir? Bitkilerden plastik nasıl yapılır? Kimyasallar neden reaksiyona girer? Çağlar boyunca bilim insanları ve filozoflar bu ve benzeri sorulara yanıt aramışlardır ve çoğu zaman patlamalarla sonuçlanan deneyler yapmışlardır.
Kitap Detayları:
-
Kitap adıKimya Kitabı
-
Kitap yazarıKolektif
-
ISBN9786254498558
-
YayıncıAlfa Yayınları
-
Sayfa sayısı336 Sayfa
- 0 kişi okumak istiyor