Kitaplık
Ekonomi

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları

Brian Massumi
297 sayfa ~248 dk Türkçe

Kitap Özeti

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları: konu ve yayın bağlamı

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları, Brian Massumi imzalı ve yayınevi bilgisi kesinleşmeyen bu baskı künyesiyle listelenen bir ekonomi eseridir. Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları, ekonomi, piyasa, para, üretim ya da iktisadi kurumlar üzerine odaklanan bir inceleme olarak değerlendirilir.

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları: güvenli içerik özeti

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları için hazırlanan özet, eserin doğrulanabilen ana konusu ve türünden hareket eder. Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları, ekonomi, piyasa, para, üretim ya da iktisadi kurumlar üzerine odaklanan bir inceleme olarak değerlendirilir. SEO açısından kitap adı ve PDF ifadesi gereksiz biçimde yinelenmemiş, doğal Türkçe ve kullanıcıya yararlı bağlam tercih edilmiştir. Dosya adı birebir korunmuş; yalnız bibliyografik alanlardaki açık yazım sorunları standartlaştırılmıştır.

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları: okuma değeri ve bağlamı

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları, ekonomi alanında bu konuya doğrudan ilgi duyan okurlar için değerlendirilebilir. Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları, ekonomi, piyasa, para, üretim ya da iktisadi kurumlar üzerine odaklanan bir inceleme olarak değerlendirilir.

Kitap Detayları

Kitap adı Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları
Kitap yazarı Brian Massumi
ISBN
Yayıncı Belirtilmemiş
Yayın tarihi
Sayfa sayısı 297 Sayfa

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Kapitalizm ve Şizofreni İçin Kullanıcı Rehberi ilim ve Sosyalizm Yayınları hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri