Kitaplık
Roman

Kadınların Hınzır Bilgeliği

Selin Dağıstanlı
2016 Türkçe

Kitap Özeti

Tutkulu ve sıradışı kadınların akıl dolu neşeli sözleri...Virginia Woolf'tan Madonna'ya, Marilyn Monroe'dan Rahibe Teresa'ya, Oprah Winfrey'den Simone de Beauvoir'a...Aşk, evlilik, erkekler, güzellik, para, yolculuk, gençlik...?Erkeklerden hoşlanıyorum ama bana asıl ilham veren, kadınlar.? Monica Bellucci?Kadınlar orgazm taklidi yapabiliyor olabilir ama erkekler bütün ilişkiyi yalandan yaşayabiliyor.? Sharon Stone?Bir kadın yazacaksa eğer, parası ve kendine ait bir odası olmalı.? Virginia Woolf?Erkekler hamile kalabilseydi, kürtaj kutsal bir tören olurdu.? Florynce R. Kennedy?Zekâ fikirler konusunda zevk sahibi olmaktır.? Susan Sontag?Ütüleneceklerin hepsini arka bahçeye gömdüm.? Phyllis Diller?Oy vermek bir şeyleri (Tanıtım Bülteninden)

Kitap Detayları

Kitap adı Kadınların Hınzır Bilgeliği
Kitap yazarı Selin Dağıstanlı
ISBN 9786059851596
Yayıncı Aganta Kitap
Yayın tarihi 2016
Sayfa sayısı —
“

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Kadınların Hınzır Bilgeliği hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri