Gerilla Savaşı
Ernesto Che Guevara
2008
Türkçe
Kitap Özeti
'Bu, Halk Mücadelesinin Herhangi Bir Anında, Gerilla Topraklarının İçinde Ve Dışındaki Sivil Örgütlenmenin Şemasıdır. Tüm Bu Anlatılanları En Üst Derecede Mükemmelleştirmenin Olanakları Mevcuttur; Bir Kez Daha Tekrarlıyorum, Benim Ağzımdan Konuşan Küba Devrimi Deneyimimizdir, Yeni Deneyimler Bu Kavramları Değiştirebilir Ve İyileştirebilir. Burada Verdiğimiz Bir Şemadır, Bir Kutsal Kitap Değil.'-Ernesto Che Guevara-Sayfa Sayısı: 165Baskı Yılı: 2008Dili: TürkçeYayınevi: Everest Yayınları
Kitap Detayları
Kitap adı
Gerilla Savaşı
Kitap yazarı
Ernesto Che Guevara
ISBN
9789752894815
Yayıncı
Everest Yayınları
Yayın tarihi
2008
Sayfa sayısı
—
“Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.
Gerilla Savaşı
Yazar
Ernesto Che Guevara
Kitap Özeti:
'Bu, Halk Mücadelesinin Herhangi Bir Anında, Gerilla Topraklarının İçinde Ve Dışındaki Sivil Örgütlenmenin Şemasıdır. Tüm Bu Anlatılanları En Üst Derecede Mükemmelleştirmenin Olanakları Mevcuttur; Bir Kez Daha Tekrarlıyorum, Benim Ağzımdan Konuşan Küba Devrimi Deneyimimizdir, Yeni Deneyimler Bu Kavramları Değiştirebilir Ve İyileştirebilir. Burada Verdiğimiz Bir Şemadır, Bir Kutsal Kitap Değil.'-Ernesto Che Guevara-Sayfa Sayısı: 165Baskı Yılı: 2008Dili: TürkçeYayınevi: Everest Yayınları
Kitap Detayları:
-
Kitap adıGerilla Savaşı
-
Kitap yazarıErnesto Che Guevara
-
ISBN9789752894815
-
YayıncıEverest Yayınları
-
Yayın tarihi2008