Kitaplık
Roman

Düşündüğün Gibi Değil

Serhat Yabancı
2015 Türkçe

Kitap Özeti

- Kendimi sevdiremeye çalışmak yerine, sevilmeye bırakmalıyım.- Kendimden emin isem, başkaları beni, kendimle ilgili tereddüt e düşüremez.- Kendime ne kadar çok yetiyorsam, başkasından o kadar az şey beklerim. - Yarattığım kaygıları gidermek için, mutluluğumdan çalarım. - Neler yaşarsam yaşayayım bunlar benim insan olmam ve insan olduğum için değerli olmam gerçeğini değiştirmez.- Olaylar beni üzmüyor, onu yorumlama şekli beni üzüyor.- Hakkımda ki olumsuz yargılar, benden bir parça taşımadığı sürece anlam bulmaz ve beni üzemez.- Kendimden memnun olmadığım sürece kimseyi memnun edemem. Kendimden memnun olduğumda ise, zaten kimseyi memnun etmek zorunda hissetmem.-Kendi gerçeğimden kaçarsam, bir yalan içinde yaşarım.- Eğer kendimi üzebiliyorsam, mutlu da edebilirim.- Kişiliğime yapılan eleştirileri yok sayarım. - Takdir ve onay için çabalama. Sen doğru bir şey yapıyorsan insanların takdiri kendiliğinden gelir zaten.-Zihnine neyi öğretirse ona inanır.-Başkasının sana olan tavrı, senin değerinin ölçütü değildir.-Değerin koyduğun sınırla belirlenir.(Tanıtım Bülteninden)Sayfa Sayısı: 232Baskı Yılı: 2016Dili: TürkçeYayınevi: Avrupa Yakası Yayınları

Kitap Detayları

Kitap adı Düşündüğün Gibi Değil
Kitap yazarı Serhat Yabancı
ISBN 9786055032326
Yayıncı Avrupa Yakası Yayınları
Yayın tarihi 2015
Sayfa sayısı —
“

Dünyaya küçük, şiire büyük gelmiş bir yaşamın hammaddesi: ateş, su ve kelimeler.

Bu kitap hakkında AI Asistan’a sorunKonusu, uygunluğu, benzerleri ve spoilersız özeti öğrenin.
AI’a Bu Kitabı Sor
💬 Okur Yorumları

Düşündüğün Gibi Değil hakkında ne düşünüyorsun?

Kitapla ilgili düşüncelerini, beğendiğin yönleri ve eleştirilerini diğer okurlarla paylaş.

Geri